Fly drive reis door Zuid Afrika

Begin september zijn wij vertrokken voor een 4-weekse reis naar Zuid Afrika. Met 'eigen' gehuurde auto en met werkelijk geweldige accommodaties die we in samenwerking met Fair Mundo Travel van tevoren geboekt hadden. Het was een aaneenschakeling van prachtige ervaringen, bijzondere parken, overweldigende natuur...Zo heel anders dan Europa!

Het is prima te doen om met z'n tweeen in Zuid-Afrika te reizen, we hebben ons geen moment onveilig gevoeld maar altijd overal heel welkom. De prijzen vielen reuze mee, zowel van organisatie als van het leven/uit eten daar.

We hebben veel verschillende dingen gedaan, natuurlijk de Big Five gezocht, met gids en later ook met eigen auto, wandelend en op de mountainbike. Bij zee geweest, dolfijnen gespot, met een Zulu gids op stap geweest en mooie hiking tochten in de Drakensbergen gemaakt.

Kortom: 4 weken lang enorm genoten van een geweldig georganiseerde vakantie. Fair Mundo, (Marja en Hanneke):BEDANKT !

Bob en Inge Hendriks


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Bob en Inge,

Dank jullie wel voor deze mooie reactie. Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn over de kennismaking met Zuid-Afrika. Jullie hebben dan ook een erg mooie reis gemaakt en er lekker de tijd voor genomen zodat jullie in een aangenaam reistempo veel hebben kunnen zien. Leuk om te horen dat jullie de reis als een verlate huwelijksreis beschouwen 😀 Dank ook voor de complimenten, die waarderen we zeer.

 

Wilt u ook een mooie fly drive reis maken door Zuid Afrika? Bekijk dan de voorbeeldreis Safari door de mooiste wildparken van Zuid Afrika die als inspiratie heeft gediend voor de reis van Bob en Inge, of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan