Groepsreis Zuid Afrika: van Johannesburg naar Kaapstad

Wij hebben vorig jaar een kampeerreis door Zuid-Afrika gemaakt (2 personen). Wat een fantastische reis en wat een geweldig land. Natuurlijk zijn we in het bekende Kruger Park geweest maar uiteindelijk was het Mhkuze national Park (minder bekend) nog wel veel mooier. Daarna zijn we doorgereisd via Swaziland en Lesotho naar Drakensbergen. Addo Elepehant Park deed zijn naam eer aan door ons veel olifanten te laten zien in hun eigen habitat.

Uiteindelijk belandden we via de oostkust in Tsitsikamma de plek van veel water. Nadat we de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop hebben mogen bewonderen waren we rond. Het slapen in tenten met een bruisende zee op de achtergrond, de zeer goede, gezellige en goed geïnformeerde gidsen in combinatie met het kleine gezelschap maakte het een zeer bijzondere reis. We hebben Zuid-Afrika niet alleen gezien, we hebben het ervaren. Een bijzondere onvergetelijke reis.

Groeten, Dineke en Bram Sandbergen


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Dineke en Bram,

Hartelijk dank voor jullie reactie. Goed om te horen dat jullie een fantastische reis hebben gemaakt. Het is inderdaad een prachtige route waarin de highlights van Zuid-Afrika worden bezocht. Een kleine, internationale groep en goede gidsen zorgen voor een gezellige en informatieve sfeer. Ik ben het helemaal met jullie eens, over wat jullie laatst hebben gemaild "Afrika blijft voor altijd in je hart als je er eens geweest bent"  

 

Bent u ook benieuwd welke reis Dineke en Bram hebben gemaakt? Bekijk dan de Rondreis Johannesburg Kaapstad, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan