Groepsreis in accommodaties door Botswana

Ik heb een erg mooie reis gehad! We hebben veel kunnen zien en eigenlijk alleen maar goed weer gehad (op een een regenbuitje na). Alles was verder goed verzorgd, heb alleen aangegeven dat het stukje via Nata ook wel vervangen zou kunnen worden door nog wat meer safaris in het stukje tussen Moremi en Chobe. Volgens de gidsen is dat ook een erg mooi stuk, en indrukwekkender dan de zoutpannen. Het is absoluut niet iets waardoor de groepsreis nu minder waarde heeft gehad, in tegendeel, maar toekomstige reizen zouden er waarschijnlijk nog mooier van worden!

Nogmaal super bedankt, ik heb niks dan alleen maar positieve ervaringen met Fair Mundo gehad en zou het liefst morgen weer op het vliegtuig stappen om de reis nog eens te doen!

Met vriendelijke groet, Marlies


Reactie van Fair Mundo Travel:
Beste Marlies,
 
Dank je wel voor je reactie. Wat goed om te horen dat je zo'n mooie reis hebt gehad. Inderdaad het stuk Moremi, Savuti, Chobe is absoluut prachtig. Het is wel wat lastiger in te bouwen in een groepsreis met verblijf in accommodaties, want op dit traject zijn eigenlijk alleen duurdere, luxe lodges. Voor een groepsreis wordt het dan al snel een kampeersafari. Veel plezier met het uitzoeken van de vele foto's.
 
Meer informatie over deze groepsreis met verblijf in accommodaties: Reis van Okavango Delta naar Victoria Falls