Groepsreis Namibie, Botswana, Victoria Falls

Zorgeloze vakantie in prachtig Namibie, beter kon niet! Met heimwee, een glimlach en prachtige herinneringen kijk ik terug op onze Rondreis door Namibië, Chobe en Victoria Falls geboekt bij Fair Mundo Travel en uitgevoerd door een lokale reisorganisatie uit Windhoek. Wij zijn in de watten gelegd door de deskundige en super vriendelijke begeleiding, onze gids/chauffeur Josia, onze kok Justus en kamp-assistent Seblon. Door hun persoonlijke zorg voor ons, hadden wij een zorgeloze vakantie.

Wij genoten van een fantastisch gezellige internationale groep van 12 personen, een prachtige natuur en heel veel wilde dieren van olifanten, leeuwen, giraffen tot jakhals en everzwijn, en een zeer vriendelijke bevolking in Namibië. Het kamperen in ruime tenten met een bed is comfortabel, ook voor 50-plussers, en brengt je dichter bij de natuur. Samen aan tafel en heerlijk eten van bush-cooking op een houtvuur is een feest. Elke dag bracht ons in een andere wereld, zoveel variatie en afwisseling.

Het Chobe National Park in Botswana en Victoria Falls in Zimbabwe waren mooi, maar als ik ooit terugga naar Afrika, dan wordt het zeker Namibië. Met Marja Molenaar van Fair Mundo Travel was het prettig om te overleggen en samen de beste reis samen te stellen. Haar kennis van de regio en behulpzaamheid heb ik erg gewaardeerd.

Hartelijke groeten van Monique,
samen reizend met echtgenoot en twee kinderen van 17 en 19 jaar oud


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Monique,

Dank je wel voor je mooie impressie van de groepsreis die jullie hebben gemaakt door Namibië, Botswana en Victoria Falls. Goed om te horen dat jullie zoveel hebben gezien en beleefd. Het is inderdaad een reis met veel afwisseling. Fijn dat het in de groep goed klikte, ook met de kinderen van een andere familie. En een goede gids en goed camppersoneel is cruciaal voor de invulling van de reis. Zij zorgen voor informatie over en toelichting op natuur, geschiedenis, bevolking en wilde dieren; zorgen dat hongerige magen op tijd worden gevuld, dat materiaal in orde is en dragen bij aan een goede sfeer in de groep. Dat laatste was zeker geen probleem, heb ik ook telefonisch van je vernomen, want door de flexibile attitude van iedereen was het een gezellige groep. Ook dank voor je complimenten, die zijn fijn om te horen. En we zijn jullie zeker graag weer van dienst bij een volgend Afrika avontuur. Veel plezier bij het uitzoeken van de foto's en hopelijk genieten jullie nog lang na van deze mooie reis.

Wilt u ook in een kleine groep naar Namibië en Victoria Falls? Bekijk dan deze Kampeergroepsreis. Dezelfde route wordt ook als groepsreis met verblijf in accommodaties aangeboden. Of:

Vraag vijrblijvende Offerte aan