Namibie self drive rondreis

Wij hebben een fantastische vakantie (avontuur) gehad. Onze reis met een selfdrive huurauto langs Windhoek, Kalahari, Fish River Canyon, Aus, Sossusvlei, Solitaire, Spitzkoppe, Twijvelfontein, Palmwag, Opuwo, Etosha, Onguma, Rundu, Bwabwate National Park en Mahango Game Reserve zullen we nooit vergeten. We hebben maar 1 minpuntje. De bevolking in Opuwo is niet aardig. De dame die bij de receptie zat van het Opuwo Country Hotel was volgens ons niet geschikt voor haar functie. De camping plaatsen bij het Opuwo Country Hotel zijn bijna allemaal niet geschikt voor kamperen met een tent op een voertuig. Wel voor een losse tent.

Verder klopte alles en was de reis fantastisch voorbereid door Fair Mundo Travel. Het hoogtepunt van deze vakantie was de ballonvaart en het champagne ontbijt bij de duinen van de Sossusvlei. Wij hebben totaal geen problemen gehad met te weinig brandstof, er zijn ruim voldoende tank mogelijkheden.

Rob Bedijn


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Rob,
Dank voor de review. Goed te horen dat jullie hebben genoten van het Namibische avontuur. Vervelend dat de receptionist in Opuwo niet vriendelijk bleek en jullie de beschikbaare kampeerplaatsen niet geschikt vonden. Een ballonvaart over Sossusvlei is inderdaad spectaculair, de rode duinen lijken eindeloos. We hopen dat jullie nog lang genieten van deze mooie reis door Namibië.

 

Wilt u ook een self drive reis maken door Namibië? Bekijk dan deze self drive rondreis Namibië

Vraag vrijblijvende Offerte aan