Huwelijksreis Zuid-Afrika, Namibie, Botswana

We hebben het fantastisch gehad!! Alles is goed gegaan; hebben 4 briljante weken gehad; fantastisch weer etc...

Hoogtepunten:
- Kgagaligadi (wat een mooi park)

- De campings in Namibie (erg schoon en mooie plekken)

- Okavango/Pom Pom camp (wat een leuke mensen die daar werken en een erg mooie locatie)

- Overnachting op de zoutpan

- De grote leegte van Namibie... wat blijft het een mooi land (zeker aan te raden vanuit een ballon)

Dank voor de het opzetten van deze reis. Het was goed geregeld en had een mooie afwisseling. Erg blij dat we voor jullie hebben gekozen en zullen jullie ook zeker bij anderen aanraden.

We zijn in ons hoofd nu al plannen aan het maken om eens een keer de Zambia/Chobe/Savuti/Moremi route 4x4 te gaan doen en zullen dan zeker contact met je opnemen. Dank nogmaals en tot snel

Felix van Thiel


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Felix,

Dank jullie wel voor deze enthousiaste reactie. Wat goed om te horen dat jullie zo hebben genoten van deze mooie huwelijksreis. Het moest een speciale reis worden met een combinatie van kamperen in een bushcamper en verblijf in bijzondere lodges op mooie locaties. Afgaande op jullie foto's en verhalen is dat zeker gelukt. Want wat hebben jullie ook veel gezien! Wat heerlijk om alweer plannen te maken voor een nieuwe reis. Natuurlijk zijn we jullie dan ook graag van dienst.

Wilt u ook een mooie reis door een combinatie van landen in Zuidelijk Afrika? Bekijk dan bij bijvoorbeeld de Rondreis Zuid-Afrika & Namibië, maar dan anders en Self drive 4x4 rondreis Botswana startend in Zuid-Afrika, of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan