Self drive Namibie en Botswana in houseboat en luxe lodges

Na twintig jaar terug op vakantie in Afrika. Van Windhoek via Caprivi naar Chobe en eindigen in het betoverende Okavango Delta. Onderweg luisteren naar het Afrikaans of een duitse schlager, stukjes biltong knabbelen. Elke plek uitgezocht door Marja had zijn eigen sfeer en uitstraling. Rust, stilte, sterrenhemel, uitzicht, vriendelijkheid en giraffen in je buitendouche. Kers op al dit moois was Machaba camp in Khwai Area. Jammer dat wij hier maar 2 dagen konden verblijven, wij hadden hier wel een week willen verblijven. Afrika heeft ons hart weer gestolen dankzij deze geweldige reis. Alle dank gaat uit naar Marja.

Vriendelijke groet,
Anje en Ron


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Anje en Ron,

Dank voor jullie mooie review. Tsja dat is inderdaad het grote gevaar van Afrika: als het je eenmaal beet heeft, laat het nooit meer los. Wat natuurlijk helemaal geen probleem hoeft te zijn 😄 Wat een heerlijke schets geven jullie van het reizen: lekker relaxt en genieten van al het moois. Met jullie conclusie over Machaba kunnen we het alleen maar zeer eens zijn. Toplocatie, veel wildlife, goede gidsen, heerlijk eten en persoonlijke sfeer. Ook dank voor jullie complimenten, die worden zeer gewaardeerd.

 

Op zoek naar een onvergetelijk Afrika-avontuur? Bekijk deze voorbeeldreis die als basis heeft gediend voor de reis op maat van Anje en Ron, of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan