Individuele Zuid-Afrika rondreis met chauffeur

De Zuid-Afrikaanse reis van mijn dochter en mijzelf werd georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel. Onze wensen waren helder, veel natuur, dieren en kleinschalige lodges in parken niet te ver van het Krugerpark. Marja heeft zoals wij inmiddels van haar gewend zijn goed naar onze wensen geluisterd en de reis tot in de perfectie georganiseerd.

De prachtige parken Madikwe Game Reserve, Kololo Game Reserve, Manyeleti Game Reserve en Timbavati Private Nature Reserve waren van wonderbaarlijke schoonheid. Het vele wild (waaronder natuurlijk the big five) was prachtig.

Onze absolute favoriet was de prachtige Buffalo Ridge Safari Lodge, kleinschalig en gelegen in het woeste en zeer droge Madikwe game reserve. De plaatselijke drivers/gidsen waren allen zeer kundig en we hebben veel geleerd over dit stuk Zuid-Afrika. Hun kennis van de dieren en hun ervaring kwam ook bijzonder goed van pas toen wij vast kwamen te zitten, de zware landrover uit de modder moesten duwen terwijl de hyena's vlak in de buurt waren.

Marja, hartelijk dank voor weer een geweldige Afrika ervaring.

Hanke Gerritse


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Hanke,

Dank voor je mooie review en complimenten. Erg leuk dat we opnieuw een reis voor jullie mochten organiseren. En hoe bijzonder om samen met je dochter deze mooie reis te maken. Een echte safari-reis, maar door verschillende wildparken en daardoor toch afwisselend. Vastzitten in de modder is één ding, maar hyena's in de buurt zorgen voor extra "excitement". Fijn dat je dan kan vertrouwen op deskundige gidsen 😀Nogmaals dank voor de complimenten en we hopen dat jullie lang zullen nagenieten van deze bijzondere reis.

 

Wilt u meer weten over deze individuele maatwerkreis met chauffeur? Bekijk dan deze rondreis die als voorbeeld heeft gediend voor de reis van Hanke en haar dochter, of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan