Van Kaapstad naar Victoria Falls in een 4x4 met daktent

We hebben een fantastische reis gemaakt vanuit Kaapstad, via Namibie en Botswana, naar de Victoria Falls. Het grootste gedeelte van de reis hebben we gekampeerd met onze 4x4 auto met daktent. Dit is echt aan te raden!

De campings zijn mooi, netjes en de plekken zijn ruim. Je beleeft hierdoor de natuur (en soms wilde dieren) van dichtbij en je ervaart de uitgestrektheid en ongereptheid van deze landen.

We willen Fairmundo Travel bedanken voor alle mooie plekken en dat alles zo goed geregeld was.

Pluspunten zijn naast de mooie campings en lodges, de app en de duidelijke reisinformatie. Ook vonden we het fijn dat de reis echt op maat is gemaakt. Hoogtepunten waren: Aus, Sossusvlei, Etosha, de Okavango Delta en Chobe (en eigenlijk de rest ook 😉.
Vriendelijke groeten, Lennert en Renske


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Lennert en Renske,
Dank voor jullie mooie review. Wat een mooie route hebben jullie gereden en wat hebben jullie veel gezien! De afstand van Kaapstad naar Victoria Falls is best wel aanzienlijk maar gelukkig hadden jullie ruim de tijd. Heel bijzonder om op reis zo de landschappen en natuur te zien veranderen. We kunnen ons goed voorstellen dat het benoemen van de hoogtepunten dan haast ondoenlijk is 🙂

 

Wilt u ook in een 4x4 met daktent(en) op reis door Afrika? Doe dan inspiratie op met deze voorbeeldreizen of

Vraag vrijblijvende Offerte aan