Safari's in Botswana en Strandvakantie in Mozambique

Botswana in combinatie met Mozambique, bleek een geweldige combinatie van avontuur en relaxen. De lodges, die Fair Mundo voor ons uitkoos in de Okavango Delta Botswana waren super verzorgd, het eten bijzonder lekker, de bediening erg gastvrij. De game drives waren stuk voor stuk interessant en opwindend, waarbij de gidsen veel uitleg gaven en ook de tijd namen bij een bijzondere gebeurtenis (leeuwinnen op jacht). Heel anders zijn wildparktochten via het water: samen met de olifanten in dezelfde rivier... De vluchten met Moremi air tenslotte zijn punctueel en veilig.

De stranden in Mozambique en vooral het natuurreservaat van de Bazaruto archipel zijn prachtig, je kan er geweldig en in alle rust snorkelen, gebruik makend van een typische dhow boot waar je eten op een houtvuur in de boot wordt bereid. Kortom de reis georganiseerd door Fair Mundo Travel was zijn geld waard.

Groeten, Ton en Kris


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Ton en Kris,

Bedankt voor jullie mooie reactie. Jullie hebben inderdaad een bijzonder mooie reis gemaakt. Prachtige locaties in Botswana waar de kans op het spotten van wildlife erg groot is. Omdat het ritme van vroeg op staan dat bij safari's hoort, best vermoeiend kan zijn, is de keus voor een strandverlenging in Mozambique uitstekend. Heerlijk ontspannen op de mooie stranden, maar ook volop mogelijkheden om iets te ondernemen. Dank dat we opnieuw een mooie reis voor jullie mochten organiseren.

 

Wilt u inspiratie op doen voor een mooie reis? Bekijk dan onze voorbeeld rondreizen of

Vraag vrijblijvende offerte aan