Namibie reis in het laagseizoen

Onze reis van twee weken door Namibie was op maat gemaakt en perfect georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel. Wij zijn bij Marja terechtgekomen via haar website en door haar persoonlijke benadering, enthousiasme en duidelijke liefde voor het land besloten wij bij Marja te boeken.

Wij waren compleet onbekend met Namibie maar wat een enorme verrassing. Namibie bleek een oneindige aaneenschakeling te zijn van de meest mooie landschappen. Doordat we in de maand februari zijn gegaan, was het overal zeer rustig. De geboekte lodges waren zonder uitzondering mooi, zeer schoon met plezierige medewerkers. De dieren in het prachtige Etosha Park waren ook goed te spotten zonder gids. De keren dat wij met een gids op pad gingen (Etosha en Sossusvlei) waren zeer leerzaam en aangenaam.

Namibie was een openbaring en wij gaan zeker weer terug. Wij danken Marja en Fair Mundo Travel nogmaals en willen het reisbureau van harte aanbevelen.

groet,
Hanke Plagmeijer


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Hanke,

Dank voor je mooie review. En dank ook voor de complimenten. Goed te horen dat Namibie jullie heeft verrast. Het is inderdaad een prachtig land; weidse landschappen met enorme diversiteit. De leegte kan overweldigend zijn, zeker in het laagseizoen. Fijn dat het spotten van wildlife zo goed is gegaan. Met gids is inderdaad altijd erg leerzaam maar het zelf spotten van wild geeft ook een enorme kick. En dan in een safariboekje opzoeken welk dier het is 😀 We waarderen het erg dat jullie Fair Mundo Travel bij anderen aanbevelen.

 

Wilt u een reis maken door Namibie? Bekijk deze voorbeeldreizen ter inspiratie of

Vraag vrijblijvende Offerte aan