Self drive Zuid-Afrika en Botswana

3 x hebben we nu een fantastische reis gemaakt die door Fair Mundo Travel is samengesteld. Deze 3e keer waren er voor ons 3 nieuwkomers. De prachtige Buffalo Ridge lodge in Madikwe. We hebben het hier super gehad, wat een fijne mensen daar en heel veel gezien. Daarna Kololo met gamedrive in Welgevonden. Heerlijk relaxed daar. Tenslotte Madi a Thavha, wat een hele mooie lodge, waar we hebben genoten van heel veel kunst en gastvrijheid. Hier samen met een gids een interessante Arts en Culture toer gemaakt. Heel veel gezien en geleerd. Daarna voor een 2e maal naar Mashatu in Tuliblock geweest, waar het weer uitstekend vertoeven was .Tenslotte nog Mapungubwe en uitgebreid Kruger Park. We hebben weer enorm genoten van alles, veel wild gezien, geweldige ervaringen opgedaan.

Nu plannen aan het maken voor rondreis Namibie en Botswana. Marja bedankt voor alles en we houden contact.

Groetjes Sonja en Frits


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Sonja en Frits,

Dank voor jullie mooie review. Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt. Een bijzondere afwisseling tussen luxe, kleinschalige lodges/tented camps met safari's onder leiding van gidsen, aan de ene kant. En aan de andere kant basic restcamps in nationale wildparken met de vrijheid om met de eigen huurauto op zoek te gaan naar wildlife. Helemaal zoals het bij jullie past, weet ik inmiddels.

Ondertussen hebben jullie 4e reis mogen samenstellen en boeken, wat weer erg leuk was om te doen. Deze keer geen Zuid Afrika maar Namibie en Botswana, met als hoogtepunt Khwai/Moremi Game Reserve. Nog een maandje of tien en dan is het zover. Gelukkig nog net voldoende tijd om de foto's van de vorige reis uit te zoeken 😉

 

Wilt u ook graag een self drive door Zuid-Afrika en Botswana maken? Bekijk dan onze voorbeeldreizen of

Vraag vrijblijvende Offerte aan