Self drive Zuid Afrika en Botswana met 4WD en daktenten

Wij, een gezin met 2 kinderen, hebben een fantastische individuele reis met 4WD en daktenten gemaakt door Namibië. Dat smaakte naar meer Afrika. We namen ons voor om op eenzelfde manier te gaan reizen door Botswana en dat hebben we afgelopen zomer ook gedaan. Met de auto van Johannesburg naar Kasane, via Marakele, Khama, Makgadikgadi pans, Moremi en Savuti en weer terug naar Johannesburg.

Botswana is anders dan Namibië, maar wat hebben we genoten! Het is er veel avontuurlijker en spartaanser. Zonder een degelijke 4WD kom je in Botswana niet zo ver.

De voorzieningen waren op alle campsites eenvoudig maar goed. Geweldig al dat wild zo dichtbij. Olifanten vlak bij je tent, de enorme kuddes gnoes, buffels en olifanten. Luipaard op enkele meters afstand, jou bespiedend in een boom. Apen die wel appels lusten maar geen rode pepertjes.

We zijn inmiddels wel verslaafd aan het bush kamperen. Je eigen paradijselijke plekje, je eigen gestookte vuurtje, de geweldigste zonsondergangen, het geritsel om je tent van groot en klein wild!! We hebben al weer nieuwe ideeën voor een reis door een deel van Afrika. Het was allemaal weer prima geregeld Marja, dank daarvoor.

Groeten van Bert, Patricia, Ingmar en Karsten Huizing


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Bert, Patricia, Ingmar en Karsten,

Dank voor jullie reactie en prachtige sfeerbeschrijving van een self drive reis met 4WD en daktenten door Botswana en Zuid Afrika. Zo is het helemaal: lekker zelf reizen en optimaal genieten van de natuur en het wildlife. Botswana is inderdaad een compleet ander land dan Namibie waarvoor we al eerder een mooie reis voor jullie mochten samenstellen. Fijn te horen dat jullie goede herinneringen aan de reizen hebben; ook de kinderen zullen dit zeker nooit vergeten. Dank voor de complimenten, we hebben het met veel plezier geregeld. En mocht Afrika weer roepen, dan zijn we jullie weer graag van dienst.

 

Wilt u ook graag een selfdrive met 4WD en daktenten door Botswana maken? Bekijk dan deze Self drive 4x4 rondreis Botswana startend in Zuid-Afrika, die als basis heeft gediend voor de reis van familie Huizing, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan