Groepsreis door Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana

In augustus zijn mijn man en ik naar Zimbabwe, Botswana en Zuid-Afrika geweest. In 2013 hadden we al eens een reis door Zuid Afrika gemaakt en dat smaakte absoluut naar meer!

Na wat rond zoeken op internet kwam ik in contact met Marja. Ik heb haar gemaild en vrijwel meteen daarna hadden we telefonisch contact! Ze begreep meteen mijn wensen wat betreft de reis! Ze kwam met 3 mooie reizen aan. uiteindelijk hebben we gekozen voor Botswana en Zimbabwe. Dit bleek een geweldige keuze! Alles was super georganiseerd. We hadden vooraf aan de reis een dag extra te besteden in Johannesburg wat heel fijn was.

Op zaterdag 8 augustus werden we in ons hotel opgehaald door Ruan en Wayne.Twee geweldige reisleiders die weten waar ze het over hebben! We hadden een zeer gemengde groep uit verschillende landen. Dit maakte het nog leuker. Op de eerste dag was het nog aardig stil in de bus maar nadat het ijs was gebroken waren er altijd wel een paar mensen gezellig aan het kletsen.

We hebben heel veel gezien en beleefd! Prachtige natuur en geweldige landschappen. Vooral de Victoria Falls en de Okavango Delta hebben op ons zeer veel indruk gemaakt. De rust en prachtige natuur waren adembenemend. Voor het zien van wild ben je in Zimbabwe en Botswana aan het goede adres! Wij hadden binnen een week de big five gespot! Een geweldige ervaring. Vooral het zien van een luipaard die letterlijk langs onze truck kwam lopen was geweldig!

Het was onze eerste groepsreis, maar wij raden het iedereen aan. Het is zo ontspannen dat je zelf niet hoeft te rijden, maar dat je alleen maar hoeft te genieten! Marja bedankt voor het regelen van een super mooi vakantie!

Martiene Hof


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Martiene,

Dank je wel voor deze enthousiaste review. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten en zoveel hebben gezien. Het klopt inderdaad, een van de grote voordelen van een groepsreis is dat alles voor je is en wordt geregeld. Dat is zeker een relaxte manier van reizen. Bovendien zijn al onze groepsreizen kleinschalig. Uit ons telefoongesprek bleek ook dat jullie erg veel wild hebben gespot. Een goede gids en een dosis geluk, dat is een perfecte combinatie. Dank je wel voor de mooie complimenten, we hebben deze reis met veel plezier voor jullie geregeld.

Wilt u ook in een kleine groep door Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana reizen? Dan is deze accommodatiereis vast iets voor u! Of gaat uw voorkeur uit naar de kampeerversie van deze groepsreis? Of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan