Botswana self drive kamperen met daktent

Wij zijn net terug van onze fantastische selfdrive, beginnende vanuit Zuid-Afrika, doorheen Botswana, en eindigend met de Victoria Falls in Zimbabwe. Bedankt Marja voor deze perfect uitgestippelde reis! Op onze 3 weken hebben we zoveel prachtige dingen gezien en meegemaakt! Het slapen in onze daktent, waarbij we ondertussen de olifanten hoorde trompetteren, de hyena's roepen, de nijlpaarden die aan land kwamen,..

De olifanten die ons overdag op de campings wel eens kwamen bezoeken De verschillende mooie wildparken waarbij we olifanten, giraffen, leeuwen, neushoorns, zebra's en zo veel meer spotten!

Nogmaals hartelijk bedankt voor deze unieke ervaring! Via Fair Mundo hebben we de mogelijkheid gehad om op 3 weken zoveel te zien en ondertussen toch nog veel tijd hadden om rustig van al deze momenten te kunnen genieten!

Kevin en Katrien


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Kevin en Katrien,

Hartelijk dank voor jullie reactie. Wat fijn te vernemen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad. Heel avontuurlijk om met een 4x4 auto en daktent zelf door de wildparken van Botswana te rijden en zo dicht bij de wilde dieren te komen. Goed te horen dat alles naar wens is verlopen. We hebben met veel plezier de reis voor jullie samengesteld en hebben genoten van jullie enthousiasme, zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens en na de reis. Het nagenieten van deze reis gaat jullie zeker lukken 😀

 

Wilt u ook een self drive maken door Botswana en slapen in een daktent op de auto? Bekijk dan naar het reisprogramma van Self drive 4x4 rondreis Botswana, die eventueel als basis voor uw reis kan dienen. We maken alle reizen helemaal op maat, afgestemd op uw wensen.

Vraag vrijblijvende Offerte aan