Luxe groepsreis Namibie Highlights

Na een aantal landen in Afrika te hebben bezocht, stond Namibië nog op ons lijstje. Via internet gegoogld en diverse aanbiedingen vergeleken. Omdat we niet met zn tweeën wilden reizen en bovendien maar max 16 dagen hadden vielen er meteen al vele organisaties af.

Bij Fair Mundo Travel terecht gekomen en dat voelde meteen goed. Marja heeft ons goed geholpen om de juiste reis te vinden. Tevens ook de vluchten geregeld en dat heeft ze prima gedaan.

We zijn nu net terug van een fantastische rondreis. Etosha, Twijfelfontein, Swakopmund, Himba's en vele andere mooie dingen gezien. Elke dag was er weer een hoogtepunt. De combinatie hotel, lodges en tenten was ook prima. Alles goed geregeld en onze chauffeur gids wist veel te vertellen. Kortom een reis om met veel genoegen op terug te kijken.

Cor en Marianne van Staveren-Klasema


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Cor en Marianne,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de reis zo goed is bevallen. Deze kleine groepsreis heeft inderdaad een aangename afwisseling van accommodaties en luxe tenten met goede bedden en privé sanitair. Ook de bezienswaardigheden zijn afwisselend: natuur, wildlife en cultuur. Dank voor de complimenten, we hebben met veel plezier de reis voor u geregeld. Veel plezier nog met het uitzoeken van de foto's.

 

Bent u geinteresseerd in een luxe groepsreis in een klein, internationaal gezelschap met Engelssprekende gids? Lees dan deze reisbeschrijving of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan