Reis Namibië Botswana Victoria Falls door grootouders, ouders en kleinkind

In het eerste contact was al direct een goede klik, door eerlijk & oprecht advies hadden we snel het vertrouwen in Fair Mundo en hebben we de juiste mix voor ons gezelschap kunnen samenstellen.

Een prachtige, afwisselende en goed gedoseerde reis! Met alle ruimte voor rust, natuur en cultuur. Alles was goed geregeld en op elkaar afgestemd zodat we onbezorgd van al het moois hebben kunnen genieten. Dank je wel voor deze mooie herinnering!

Familie Van Veghel


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste familie,

Dank voor jullie review. Fijn dat jullie terug kijken op een geslaagde reis. Zuidelijk Afrika heeft inderdaad veel variatie te bieden, zodat een afwisselende reis uitstekende kan worden samengesteld. Speciaal is natuurlijk ook dat jullie terug konden gaan naar de school en kliniek die jaren geleden mede door jullie is mogelijk gemaakt. Bijzonder om dit als familie met drie generaties mee te maken. We hopen dat jullie nog lang nagenieten van deze mooie reis.

 

Wilt u ook een reis naar Afrika, die helemaal aan de hand van uw persoonelijke wensen is ontworpen? Doe dan hier inspiratie op of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan