Safari door Botswana met verblijf in tenten

Eindelijk dan toch naar Botswana, een langgekoesterde wens. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, misschien wel te hoog? Nou, daar had Botswana geen probleem mee. Sterker nog, het was een werkelijk geweldige en speciale ervaring. Waar moet je beginnen te vertellen? De natuur, dor en kaal of juist nat en groen, de accomodaties, meer dieren dan mensen om je heen, slapen in de bush, sporen van hyena's naast je tent, kabaal van een olifant die de boom waar je onder ligt eens flink te grazen neemt. De mensen die het je naar de zin willen maken. Heerlijk eten voorschotelen, een 'bush-baby (warmwaterkruik!) meegeven als je gaat slapen, omdat het in de winter wel erg koud is onder tentdoek. Samen met je gids genieten omdat het gelukt is dat luipaard eindelijk te spotten. En dan zit je daar, zonder telefoonbereik, zonder pinautomaat, zonder wifi, maar overal wisten ze dat we kwamen,wisten ze dat we mee moesten met dat vliegtuigje, stonden ze klaar met de jeep, met die boot. Alles liep op rolletjes! Wij hoefden alleen maar te genieten en dat deden we.

Groeten, Margreet Weisfelt en Marleen Meerman


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Margreet en Marleen,

Dank jullie wel voor deze mooie reactie. Goed te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gemaakt. Wat geeft jullie tekst de sfeer goed weer: van de afwisselende natuur, indrukwekkende dieren tot de gastvrije mensen. We hebben het met veel plezier voor jullie geregeld zodat jullie inderdaad alleen maar hoefden te genieten.

Deze safari reis met verblijf in tenten en lodges staat hier beschreven, maar is uitgevoerd in omgekeerde richting en met verblijf in Victoria Falls in plaats van Livingstone.