Groep Kampeer Reis Namibië, Botswana, Victoria Falls

2,5 jaar nadat we deze reis hadden geboekt konden we eindelijk op pad. In de periode dat we niet op reis konden hebben we regelmatig fijn contact gehad met Marja.

We hadden de kampeer reis Victoria Falls, Namibië en Botswana uitgezocht in verband met de verschillende natuurparken. De campings en sanitair waren op de meeste plekken redelijk goed. Campings waren op mooie plekken. Wij denken dat het kamperen toch echt een extra dimensie geeft aan deze reis. 2 gidsen/chauffeur/kok hadden zeer veel kennis van alles zoals omgeving, natuur en de dieren. Eten was divers en afwisselend.

Onze groep bestond in totaal maar uit 6 personen en na Windhoek bleven wij met z'n tweeën over. Wat hebben we genoten!! Victoria Falls waren imposant, vooral van de kant van Zimbabwe.

De Caprivi was mooi. En Etosha was echt genieten, zoveel verschillende dieren gezien. Zelfs een cobra op de weg. De waterholes waren kers op de taart. 5 neushoorns bij elkaar. Damaraland is echt zoals je woestijn voorstelt. Elk moment veranderde de omgeving. Vooral Spitzkoppe was erg mooi. Met een quad door de woestijn bij Swakopmund was een super ervaring. Sossusvlei was ook erg mooi en een flinke klim naar Dune 45. De Okavango Delta was eenmalig!

Elk moment een avontuur op zich. Eerst een helikoptervlucht, die we nooit meer gaan vergeten. Zo dicht bij de natuur. Met de mokoro op pad, bushwalks een unieke ervaring waar we ook veel wild hebben gezien. Bij schemering stak een groep olifanten over door de rivier vlak bij ons kamp en bleven de hele avond daar rondlopen. Wat een ervaring! Bij de bootcruise over de Chobe rivier hebben we ook veel wildlife kunnen spotten.

Deze reis is zeker een aanrader.

Groeten,
Ada


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Ada,
Dank je wel voor deze mooie review. Want een heerlijke reis en wat hebben jullie veel gezien tijdens deze groepsreis! Van wildlife tot landschap en natuur. Absoluut de hoogtepunten van Namibië en Botswana. Fijn te horen dat het kamperen goed is bevallen. Goede gidsen zijn inderdaad van onschatbare waarde. En dan zijn het er zelfs twee op zo'n kleine groep. Wat een luxe dat het laatste deel van de reis zelfs een privé reis was! Hopelijk genieten jullie nog lang na van deze bijzondere reis.

---

Wilt u weten welke groepreis Ada heeft gemaakt? Bekijk dan de  Kampeer Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls of

Vraag een Offerte aan