Reis Namibie en Botswana

We hebben een fantastische reis gemaakt door Namibië en Botswana (en kort Zambia en Zimbabwe voor de Victoria falls)!

Met ieder seizoen zijn eigen natuurkenmerken hadden wij extreme droogte en daardoor veel wildlife rond de waterplassen in de nationale parken, maar weinig water van de watervallen, in de zoutvlakte en in de delta.

Een mengeling van gamedrives, gamewalks en boottochten in de nationale parken, de vele bruine en oranje kleurschakeringen in de duinen en woestijnen en kennismaking met enkele volksstammen zonder een traditioneel commercieel dansje.

Hoogtepunten waren voor ons: Sossusvlei, Chobe, Okavango (incl helikoptervlucht) en Etosha.

Groeten, familie Krijnen


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste familie Krijnen,

Bedankt voor deze mooie beschrijving van jullie reis. Een slecht regenseizoen vorige jaar en het late begin van de regens dit jaar zorgt inderdaad voor extreme droogte en een strijd voor de dieren om water te vinden. Vanuit het perspectief om wild te spotten levert dit vaak spectaculaire sightings op. Jullie geven een mooie beschrijving van de diversiteit van beide landen, qua natuur, bevolking en wildlife. En uit de foto's heb ik gezien dat jullie dit in prachtige beelden hebben kunnen vastleggen.

Ik hoop dat jullie nog lang nagenieten en wens jullie veel succes en plezier bij het uitzoeken van de foto's.

 

Inspiratie op doen voor een reis door Namibië en Botswana? Bekijk dan de Rondreis Namibië Botswana die als uitgangspunt heeft gediend voor de reis van familie Krijnen, of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan