BOTSWANA

NAMIBIË

ZAMBIA

ZIMBABWE

ZUID AFRIKA

 

Bijzondere, mooie reizen naar Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe en Zuid Afrika

Houdt u ook zo van reizen naar Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe of Zuid Afrika? Of wilt u graag tijdens een reis meerdere landen in Afrika combineren? Wilt u andere culturen, prachtige landschappen en spectaculaire wilde dieren ontdekken? Dan zijn Botswana, Namibië, Zambia, Zimbabwe en Zuid Afrika dé vakantiebestemmingen voor u. Reizen is genieten van het avontuur, maar ook het vinden van rust. Reizen is erg persoonlijk en niet iedereen ‘zoekt' hetzelfde tijdens zijn reis. Daarom stelt Fair Mundo Travel reizen op maat samen. Op basis van úw wensen.

Zuidelijk Afrika is groot en de mogelijkheden voor een bijzondere reis zijn enorm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een fly drive met huurauto of camper. Of rijdt u liever met een 4WD? Indien u het wenst kunt u zich laten begeleiden door een professionele, deskundige privé-gids. Een manier om het wild van erg dichtbij te ervaren is een kampeersafari. Op maat voor u gemaakt of in een kleine, internationale groep; zeer luxe tot basic; aan u de keus. En met een fly-in safari bereikt u lodges die zich midden in de natuur bevinden, op prachtige locaties. U merkt het: de mogelijkheden en combinaties zijn onbeperkt, de keuze is aan u!

Nu is keuzes maken niet altijd eenvoudig. Daarom adviseren wij u graag. U kunt rekenen op onze expertise, ervaring en passie voor reizen en Zuidelijk Afrika. Met groot plezier stellen wij, op basis van uw wensen, een onvergetelijke reis samen. Om u een aantal handvatten te bieden tijdens uw voorbereiding hebben wij diverse voorbeeldreizen samengesteld. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om de mogelijkheden met u door te nemen.

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR