Veiligheid en Reisadvies Namibië

Namibië

Veiligheid en Reisadvies

 

Neem contact met ons op

Veiligheid en Reisadvies Namibië

Op reis naar Namibië? Lees hier alles over de veiligheid en het reisadvies Namibië.

Is Namibië een veilig vakantieland?

Namibië is een relatief veilig vakantieland. In dit uitgestrekte land met maar weinig inwoners komt vrij weinig misdaad voor. De meeste criminaliteit vindt plaats in grotere steden zoals Windhoek en Swakopmund. Ga zorgvuldig met persoonlijke eigendommen als geld, paspoort en credit cards om. Draag ze op het lichaam of laat ze achter in het kluisje van de accommodatie. Geadviseerd wordt om waardevolle sieraden niet mee te nemen op reis en thuis te laten.

Maakt u een self drive reis door Namibië? Houd er dan rekening mee dat het niet veilig is om in het donker te rijden. Behalve dat mensen, vee en wildlife langs de kant van de weg lopen of plotseling kunnen oversteken, is het goed te realiseren dat de meeste wegen in Namibië niet verlicht en niet geasfalteerd zijn.

Reisadvies Namibië

Actuele informatie over veiligheid in Namibië vindt u op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken: Nederland Wereldwijd. Ook kunt de Reisapp van Buitenlandse Zaken downloaden.

Belangrijk:

  • Check altijd de laatste stand van zaken bij de officiële instanties.
  • Heeft u niet de Nederlandse nationaliteit? Dan adviseren wij om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke reisdocumenten noodzakelijk zijn.

Meer reizigersinformatie Namibië

Een greep uit de Populairste Namibië Reizen:

of bekijk Alle Reizen Namibië

18 dagen
Vanaf € 2.645,- p.p.
Selfdrive NamibiëSelfdrive Namibië
19 dagen
Vanaf € 2.395,- p.p.
Rondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan andersRondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan anders

Neem contact met ons op