Bedankt voor uw Offerte aanvraag

Bedankt voor uw aanvraag

Fair Mundo Travel

Hartelijk dank voor uw offerte aanvraag!

We hebben uw aanvraag goed ontvangen.


1. Wat nu?


Bevestiging via e-mail
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanvraag. Check eventueel de Spam folder als de bevestigingsmail niet in de Inbox verschijnt.


Contact
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


2. In de tussentijd...


Lees wat onze klanten vertellen
Veel andere reizigers lieten hun reis door Fair Mundo Travel ontwerpen en organiseren. Lees de ervaringen  van onze klanten.

"Wat een geweldige reis. De organisatie was perfect de gekozen route en lodges fantastisch. De grote kracht van Fair Mundo Travel is hun perfectie, enthousiasme en het goed luisteren naar de wensen van de reiziger, zodat er een prachtreis op maat ontstaat."

"De vakantie kan in 1 woord worden samengevat: GEWELDIG...Mijn dochters zeiden "Hoe kunnen we in de toekomst ooit nog van een andere vakantie genieten na zo'n geweldig avontuur". En mijn vrouw zei "Het is net alsof we in een documentaire van National Geographic rijden"...dus we gaan zeker terug!"

"Olifanten vlak bij je tent, de enorme kuddes gnoes, buffels en olifanten. Luipaard op enkele meters afstand, jou bespiedend in een boom. Apen die wel appels lusten maar geen rode pepertjes...We hebben al weer nieuwe ideeën voor een reis door een deel van Afrika. Het was allemaal weer prima geregeld, dank daarvoor."

"Marja heeft weer een geweldige vakantie voor ons geregeld. Dit is de 3e vakantie met Fair Mundo Travel en zeker niet de laatste. Dit keer een trip met relatief weinig km's rijden... Nu nog even die 10000 foto's uitzoeken en dan op naar de volgende reis, met Fair Mundo Travel natuurijk."


Volg ons op social media
Blijf op de hoogte en volg ons op social media. Voor inspiratie, nieuws en belangrijke ontwikkelingen zoals visa en inentingen.


Laat u inspireren
Bekijk de prachtige foto's en kom alles te weten over de bezienswaardigheden en hoogtepunten!


Lees de laatste blogs
Heeft u onze laatste blogs al gelezen? Met insider tips, nieuwtjes en andere mooie belevenissen.

Fair Trade mondmaskers uit Malawi
Fair Trade mondmaskers uit Malawi

Maandag 15 juni 2020

Vandaag hebben we onze bestelling van mondkapjes uit Malawi ontvangen! Voor...

Lees verder

Tips voor een geslaagde safari
Tips voor een geslaagde safari

Zondag 20 oktober 2019

Als specialist op Zuidelijk Afrika vinden we het cruciaal om regelmatig onze bestemmingen te...

Lees verder