Manyeleti Game Reserve

Manyeleti Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Pungwe Safari Camp

Pungwe Safari Camp

Pungwe Safari Camp is mooi gelegen in Manyeleti Game Reserve in Zuid-Afrika.

Pungwe Safari Camp is niet omheind waardoor wildlife in het camp kan komen. ’s Avonds is het hele camp verlicht met olielampen en kaarsen. Samen met het knetterend hout van het kampvuur in de boma, straalt het een warm bushgevoel uit. Pungwe Safari Camp is voorzien van een centrale lounge en eetruimte.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze voorbeeldreizen met Pungwe Safari Camp:

14 dagen
Vanaf € 6.095,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Pungwe Safari Camp: Activiteiten

‘s Middags maakt u een game drive in een open safarivoertuig. Deze safari's worden begeleid door een deskundige ranger en tracker (sporenzoeker). De middagsafari wordt verlengd naar een avondsafari (night drive). Met een spotlight wordt naar actieve roofdieren en nachtdieren gezocht. ‘s Ochtends maakt u een wandelsafari die wordt begeleid door een bewapende gids. Een prachtige ervaring! U ziet niet alleen de dieren vanuit een ander perspectief, ook de stilte en de geuren zijn indrukwekkend.

In plaats van de ochtend wandelsafari kan desgewenst een game drive worden gemaakt. Pungubwe Safari Camp heeft een klein aantal comfortabele safaritenten. Deze hebben een rieten dak, een en-suite badkamer en een veranda met zicht op de bush.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen