Aus, Kolmanskop, Lüderitz

Kolmanskop, Lüderitz en Aus

Namibië

Bekijk Namibië Reizen     Neem contact op

Klein-Aus Vista - Desert Horse Inn

Klein Aus Vista Desert Horse Inn

Klein Aus Vista - Desert Horse Inn dankt zijn naam aan de wilde Namibische paarden die in deze omgeving regelmatig worden gezien. De accommodatie ligt in een natuurreservaat bij Aus, dat grenst aan het Sperrgebiet in het zuidwesten van Namibië.

Het Sperrgebiet is verboden gebied vanwege de vele diamanten die hier werden gevonden. Kolmanskop is een oud diamantmijnwerkersstadje dat nu wordt verzwolgen door de woestijn. Een bezoek is een aanrader, zeker niet alleen voor (amateur)fotografen. Gelegen in de Aus Mountains, biedt Desert Horse Inn prachtige uitzichten op de berglandschappen en eindeloze woestijnvlakten.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Klein-Aus Vista - Desert Horse Inn:

19 dagen
Vanaf € 2.395,- p.p.
Rondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan andersRondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan anders

Desert Horse Inn: Faciliteiten

Desert Horse Inn heeft een zwembad, in hoefijzervorm, wat erg uitnodigt voor een frisse duik. In de Wild Horse Bar of bij de gezellige open haard in de lounge kunnen ervaringen met andere reizigers worden uitgewisseld. 

Desert Horse Inn: Activiteiten

Het natuurreservaat van Klein Aus Vista heeft verschillende wandel- en mountainbikeroutes. Misschien komt u er springbokken, gemsbokken en klipspringers tegen. Er worden diverse activiteiten aangeboden van nature drives tot wandelroutes en mountainbiketrails.

Bekijk alle Namibië Rondreizen