Lake Malawi

Lake Malawi

Malawi

Bekijk Malawi Reizen     Neem contact op

Domwe Island Camp

Domwe Island Camp

Domwe Island Camp ligt voor de kust van Cape Maclear in Malawi. Het eco-camp ligt op Domwe Island, een van de grootste onbewoonde eilanden van Lake Malawi.

Domwe Island maakt onderdeel uit van Lake Malawi National Park. Sportievelingen kunnen naar het eiland kajakken. Maar u kan er ook met de boot naar toe worden gebracht. Domwe Island Camp is basic maar toch exclusief. Minimalistisch en eenvoudig, maar voorzien van alles wat nodig is. De sfeer is ontspannen: alles mag, niets moet.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?     Bel of Mail ons

Domwe Island Camp heeft maximaal 10 gasten. Het is dé plek om te genieten van de rust. Hier hoort u alleen de golfslag van het water en de vogels in de bomen. Er is geen elektriciteit. ’s Avonds wordt het camp sfeervol verlicht met paraffine lampen.

Bekijk onze rondreizen met Domwe Island Camp:

15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid

Activiteiten van Domwe Island Camp

Een baai aan de westkant van het eiland heeft een mooi zandstrand. Dit is een privé strand, uitsluitend van gasten van het camp. Uitstekend geschikt om een boek te lezen of te zonnen. Het warme, heldere, zoete water en de honderden kleurrijke vissoorten maken dat dit deel van Lake Malawi een van de mooiste plekken ter wereld om te duiken of te snorkelen. Tijdens een zonsondergang bootcruise ziet u de lucht boven het meer van oranje naar donkerrood kleuren. Ook is het mogelijk om het meer per kajak te verkennen.

Slapen in Domwe Island Camp

De safaritent met rieten dak staat op een houten veranda. Het gemeenschappelijke sanitair heeft eco-toiletten. De douches zijn zogeheten bucket showers met warm water. Hoe bijzonder om onder de schitterende sterren te douchen!  

Maaltijden in Domwe Island Camp

In de gemeenschappelijke keuken kunt u zelf maaltijden bereiden. Boodschappen moeten worden meegenomen van het vaste land. Heeft u geen zin om zelf te koken? Geen probleem: we regelen voor u een kok die heerlijke maaltijden voor u bereid.

Meer luxe?

Spreekt de relaxte sfeer van Domwe Island Camp u aan maar wilt u meer luxe? Dan is een upgrade naar Mumbo Island Camp iets voor u.

Bekijk alle Malawi Rondreizen