Onguma Game Reserve

Onguma Game Reserve

Namibië

Bekijk Namibië Reizen     Neem contact op

Onguma Tree Top Camp

Onguma Tree Top Camp

Onguma Tree Top Camp in Namibië is een rustiek, kleinschalig camp gelegen in Onguma Game Reserve dat aan Etosha National Park grenst.

Hier ontsnapt u aan grote camps met de bijkomende drukte van andere reizigers. Onguma Tree Top Camp heeft slechts vier boomchalets. Hier geniet van de rust en de geluiden van de natuur. De chalets zijn gebouwd op houten palen tussen de boomtoppen, waardoor het idee ontstaat van een echte boomhut, weliswaar in een zeer comfortabele uitvoering.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze voorbeeldreizen met Onguma Tree Top:

20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana

Onguma Tree Top: Faciliteiten

De chalet heeft een rieten dak en canvas wanden die desgewenst helemaal kunnen worden geopend. Dit levert een ongehinderd en fantastische uitzicht op een waterpoel waar regelmatig wilde dieren hun dorst komen lessen. De chalet heeft een en-suite badkamer met buitendouche. Het centrale deel van dit intieme camp bestaat uit een eetruimte en lounge. Bij het vuur van de boma kunnen ’s avonds ervaringen gedeeld worden met gidsen en andere gasten. Onguma Tree Top Camp is niet omheind.

Onguma Tree Top: Activiteiten

Onguma Tree Top Camp biedt verschillende activiteiten aan: zonsondergang drive in Onguma Game Reserve, een bezoek aan de hide in Onguma Game Reserve en game drives in Etosha National Park.

Bekijk alle Namibië Rondreizen