Kalahari woestijn

Kalahari woestijn

Afrika

Bekijk Namibië Reizen     Neem contact op

Bagatelle Kalahari Game Ranch

Bagatelle Kalahari Game Ranch

Bagatelle Kalahari Game Ranch in Namibië is gelegen in de omgeving van Mariental, aan de rand van de Kalahari woestijn.

Het hoofdgebouw van Bagatelle Kalahari Game Ranch deed voorheen dienst als boerderij. Nu is het de centrale ruimte met receptie, lounge, eetruimte, bar en bibliotheek. Deze charmante ranch wordt omringd door prachtige rode zandduinen. Ook is er wifi in de game ranch. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?     Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Bagatelle Kalahari Game Ranch:

19 dagen
Vanaf € 2.395,- p.p.
Rondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan andersRondreis Namibië & Zuid-Afrika maar dan anders

Bagatelle Kalahari Game Ranch: Faciliteiten

Buiten is een zwembad met terras en een lapa voor de diners onder de prachtige Afrikaanse sterrenhemel. Er zijn diverse kametypen voor een heerlijk verblijf. De dune chalets staan bovenop de duinen en bieden een onbelemerd uitzicht over de rode Kalahari. De savanne chalets staan in de vallei tussen zandduinen. De Garden Court kamers liggen geschakeld naast het hoofdgebouw. Ook is er een campsite. De plekken hebben veel privacy en zijn voorzien van eigen sanitair. 

Bagatelle Kalahari Game Ranch: Activiteiten

Bagatelle Kalari Game Ranch biedt verschillende activiteiten aan. Maak een nature drive waarbij  u kans maakt wildlife te spotten, zoals gemsbok, giraf, kudu, zebra, struisvogel, gnoe, eland en stokstaartje. Een ochtend bush walk met de San (Bushman) behoort ook tot de mogelijkheden, evenals paardrijden onder leiding van een gids. In samenwerking met het Cheetah Conservation Fund, verzorgt de ranch een aantal cheeta's.

Bekijk alle Namibië Rondreizen