Liwonde National Park

Liwonde National Park

Malawi

Bekijk Malawi Reizen     Neem contact op

Kuthengo Camp

Kuthengo Camp

Kuthengo Camp is gelegen op de oevers van de Shire rivier in Liwonde National Park in Malawi. Het kleinschalige camp ligt op een open vlakte maar verscholen tussen fever trees en baobab bomen. 

Kuthengo Camp heeft vanaf alle plekken uitzicht op de rivier. De naam van het camp betekent in de lokale taal "wildernis" en dit doet het camp absoluut recht. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?     Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Kuthengo Camp:

12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi

Kuthengo Camp: Faciliteiten

Het centrale deel van Kuthengo Camp bestaat een met riet overkapte lounge, eetruimte en bar. Het kleine zwembad biedt verkoeling tijdens warme dagen. 's Avonds is het gezellig rond het vuur van de boma. De luxe safaritent is ruim opgezet. De en-suite badkamer heeft een bad, binnen- en buitendouche. Geniet van de rust en de geluiden van de natuur vanaf uw privé veranda voor de safaritent. Of zie nijlpaarden grazen en olifanten badderen. 

Kuthengo Camp: Activiteiten

Kuthengo Camp biedt verschillende activiteiten aan. Wild spotten kan tijdens een ontspannen bootcruise over de Shire rivier, een avontuurlijke game drive in een open safarivoertuig en tijdens een leerzame wandelsafari, uiteraard onder begeleiding van deskundige gidsen.

Bekijk alle Malawi Rondreizen