Luxe Stijlvolle Mobiele Kampeersafari in kleine groep

Luxe, Stijlvolle Mobiele Kampeersafari in kleine groep

De luxe en stijlvolle mobiele kampeersafari is een kleinschalige, internationale groepsreis. In het open safarivoertuig heeft u uitstekend zicht op wildlife en natuur. De grote walk-in safaritenten met goede bedden en privé sanitair zijn zeer comfortabel.

De luxe, stijlvolle kampeersafari is een avontuurlijke reis. U kampeert overwegend midden in de bush. De campsites zijn veelal zogeheten HATAB-en BOGA-campsites. Dit zijn afgelegen plekken in de bush en er zijn geen andere toeristen in uw directe omgeving. De campsites zijn niet omheind, waardoor wildlife in het camp kan komen. Optimaal voor een exclusieve safaribeleving.

De safaritenten zijn ruime, hoge Meru-stijl tenten. De walk-in safaritent heeft comfortabele bedden met beddengoed en privé, en-suite sanitair bestaande uit bucket shower (warm water) en bush toilet. Elke tent heeft twee safaristoelen. Dit is een non-participatie reis. Dit betekent dat de tenten en het camp voor u worden opgezet en afgebroken. Alle maaltijden worden voor u bereid. 

Op de dagen dat naar de volgende bestemming wordt gereisd, zorgt het camp personeel voor het afbreken en opzetten van het camp. Ondertussen geniet u van een prachtige safari enroute naar de volgende locatie.

Mooiste Luxe Stijlvolle Mobiele Kampeersafari's:

11 dagen
Vanaf € 4.875,- p.p.
Luxe mobiele kampeersafari Botswana in StijlLuxe mobiele kampeersafari Botswana in Stijl
9 dagen
Vanaf € 3.495,- p.p.
Luxe mobiele kampeer reis Safari BotswanaLuxe mobiele kampeer reis Safari Botswana