Luxe mobiele kampeersafari met privé gids

Luxe mobiele kampeersafari

met privé gids

Bekijk alle reizen met privé gids     Neem contact op

Luxe mobiele kampeersafari met privé gids

Luxe mobiele kampeersafari met privé gids

De luxe mobiele kampeersafari is een individuele rondreis met privé gids. De luxe mobiele kampeersafari door de wildparken van Botswana wordt helemaal op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen.

Luxe Mobiele Kampeersafari: individuele reis

De luxe mobiele kampeersafari is een individuele reis. Dit wil zeggen dat de kampeersafari uitsluitend voor u is georganiseerd. Of u nu alleen reist of met z'n tweeen, met het gezin, met (groot)ouders of een vriendengroep, de reis wordt speciaal voor u ontworpen.

Overigens bieden wij ook luxe mobiele kampeersafari's in een kleine, internationale groep aan.

Mooiste Luxe mobiele Kampeersafari's:

10 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Luxe rondreis Botswana met privé gidsLuxe rondreis Botswana met privé gids

Luxe Mobiele Kampeersafari: faciliteiten

Laat u niet misleiden door het woord kamperen. De ruime, comfortabele walk-in safaritenten hebben weinig met traditioneel kamperen te maken. De safaritenten zijn voorzien van goede bedden met beddengoed. Uw privé sanitair bevindt zich aan de achterkant van de safaritent. Het bestaat uit een bucket shower met warm water en een bush toilet.

Luxe Mobiele Kampeersafari: privé gids

Tijdens de luxe mobiele kampeersafari reist u in een open safarivoertuig. Met de deskundige privé gids/chauffeur kunt overleggen hoe de dag wordt ingevuld. Het camp personeel reist apart en neemt de tenten en andere mobiele camp benodigdheden mee. De safaritenten en het camp worden voor u opgezet en afgebroken. De kok bereidt heerlijke maaltijden voor u. De luxe mobiele kampeersafari is inclusief maaltijden, frisdrank, bier en wijn, safari activiteiten, gids/chauffeur, camp personeel en park fees.

Luxe Mobiele Kampeersafari: privé campsites

De luxe mobiele kampeersafari is een avontuurlijk reis. U kampeert overwegend midden in de bush, meestal op zogeheten HATAB of BOGA campsites. Dit garandeert een exclusieve beleving van de parken in Botswana. Er zijn geen andere toeristen in uw directe omgeving. De campsites zijn niet omheind, waardoor wildlife in het camp kan komen.  

Meer weten over een luxe mobiele kampeersafari?

Neem contact met ons op

Review van klanten over Luxe Mobiele Kampeersafari:

Door Wiebe van Leeuwen

Onze privé mobiele safari door Botswana en de aansluitende verblijven in Victoria Falls en de Kololo Game Reserve waren tot in de puntjes geregeld. We hebben bijzonder genoten van de mate van comfort die werd geboden waarbij we van 's ochtends vroeg tot 's avond laat uitstekend werden verzorgd onderwijl genietend van al het moois zuidelijk Afrika te bieden heeft. Alleen maar puur genieten!

Door Gonneke Miedema

Onze reis naar Botswana was in één woord overweldigend: goed georganiseerd, fantastische natuur, zeer ervaren gids en heerlijk eten door de kok. Kamperen in de 'bush' is een ervaring die gekenmerkt wordt door opgaan in het luisteren naar geluiden van de dieren zoals hippo's, leeuwen, luipaarden, hyena's, uilen en olifanten in de nacht en overdag tevens bekijken van de giraffen, zebra's, wrattenzwijntjes, struisvogels, jakhalzen, buffels, impala's, zadelbok, wilde beest en vele anderen...Je hebt ogen en oren te kort en na 2 weken zijn we allen verbaasd hoeveel we hebben gezien en hoe intens we hebben genoten...Kortom, echt een aanrader.