Nkasa Rupara National Park

Nkasa Rupara National Park

Namibië

Bekijk Namibië Reizen     Neem contact op

Nkasa Lupala Tented Lodge

Nkasa Lupala Tented Lodge

Nkasa Lupala Tented Lodge is een kleinschalige accommodatie gelegen in het oostelijk deel van de Caprivi-strook in Namibië. De kronkelende kanalen van de Kwando en de Linyanti rivier, hebben hier een uniek wetland paradijs gecreëerd.

Om ook bij een hoge waterstand droog te blijven, staan de comfortabele safaritenten op een platform dat op palen is gebouwd. De wildrijke regio is niet omheind waardoor olifanten, buffels en andere dieren zich vrij bewegen tussen Namibië en Botswana. Ook de lodge is niet omheind. Olifanten en ander wildlife komen regelmatig een kijkje nemen. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Nkasa Lupala Tented Lodge:

20 dagen
Vanaf € 5.895,- p.p.
Rondreis Namibië Botswana ZimbabweRondreis Namibië Botswana Zimbabwe

Nkasa Lupala Tented Lodge heeft een zwembad dat verkoeling biedt op warme dagen. Het grote deck biedt goed zicht op de omgeving en is een ideale locatie voor het spotten van vogels. Er is een comfortabele lounge dat uitnodigt tot het lezen van een boek. Het diner wordt meestal geserveerd op het deck. Daarna wordt het kampvuur ontstoken om de dag gezellig af te sluiten.

Nkasa Lupala Lodge biedt verschillende safarimogelijkheden aan, zoals game drives in een open safarivoertuig, bootsafari's en wandelsafari’s. Ook is het mogelijk om een lokaal dorp te bezoeken.

Bekijk alle Namibië Rondreizen