Thyolo Theeplantages

Thyolo Theeplantages

Malawi

Bekijk Malawi Reizen     Neem contact op

Huntingdon House

Huntingdon House

Huntingdon House is gelegen in Satemwa Tea Estate in de omgeving van Thyolo in Malawi. Huntingdon House ademt een koloniale charme en een uniek karakter uit.

Ligging van Huntingdon House

Huntingdon House is het oorspronkelijke familiehuis en wordt omringd door uitgestrekte onderhouden tuinen met geheime patio's en terrassen die wachten om ontdekt te worden. Perfecte locaties voor een high tea. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?     Bel of Mail ons

De mooiste rondreizen met Huntingdon House:

15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid
12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi

Huntingdon House: Faciliteiten

De suites van Huntingdon House zijn verschillende ingericht. Elk deel van het huis heeft zijn eigen geschiedenis. De huidige eigenaren en het personeel vertrellen hier graag over.Naast de vele wandelmogelijkheden is het mogelijk om Satemwa Tea Estate op een een mountainbike te verkennen.

Natuurlijk is een theeproeverij een niet-te-missen-ervaring tijdens een verblijf op een theeplantage. In de Satemwa Tea Factory legt de gids het volledige proces uit van aanplant tot oogsten en productie. Uw smaakpapillen worden geprikkeld tijdens het proeven van verschillende soorten thee.

Huntingdon House: Geschiedenis

Het land werd in de jaren 1920 door Scot Maclean Kay gekocht van een tabaksboer. Scot's zoon Robert, die bekend staat als 'Chip', nam het landgoed over en ontwikkelde het tot wat het nu is. Het landgoed Satemwa Tea Estate produceert Fair Trade-thee die wereldwijd wordt verkocht.

Bekijk alle Malawi Rondreizen