Chobe National Park

Chobe National Park

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Lodges in Kasane & Chobe Riverfront, Botswana

Chobe Bakwena Lodge ligt nabij Kasane dat aan het Chobe National Park grenst. Het is mooi gelegen op de oevers van de Chobe rivier. Het centrale deel van de eco-lodge is voorzien van zwembad, een verhoogd deck om heerlijk te relaxen, restaurant, lounge en bar met zicht op de Chobe rivier. Het vuur van de boma is een prima plek om ’s avonds bij te praten met andere reizigers. Er is wifi. Er worden diverse activiteiten aangeboden: game drives in een open safari voertuig onder leiding van een gids door Chobe National Park, zonsondergang bootsafari's over de Chobe rivier, bezoek aan een lokaal dorp en fietstour. Ook is het mogelijk om een dagtocht te maken naar de Victoria Falls, Zimbabwe.

Chobe Safari Lodge ligt aan de Chobe rivier en grenst aan het Chobe National Park. Het is voorzien van onder andere restaurant, terras, lounges en zwembad. De bar met  uitzicht op de rivier en wildlife is een uitstekende plek voor een drankje bij zonsondergang, een zogeheten sundowner. Er is wifi. Chobe Safari Lodge heeft rondavels, luxe kamers, familiekamers en een campsite. De lodge organiseert diverse activiteiten zoals game drives in een open safarivoertuig onder leiding van een gids in Chobe National Park en bootsafari's over de Chobe rivier. Ook is een dagtocht naar de Victoria Falls in Zimbabwe mogelijk.

The Old House is kleinschalig, familie gerund guesthouse op de oevers van de Chobe rivier. Het ligt op loopafstand van de winkels in het levendige plaatsje Kasane op slechts 10 minuten rijden of varen van de gate van Chobe National Park. Het guesthouse heeft een klein zwembad met zonnedek, bar, restaurant, tuin en steiger voor de boot. Er worden diverse activiteiten aangeboden zoals bootcruise Chobe rivier, game drive Chobe National Park, dagexcursie Victoria Falls.