Safari Malawi

Malawi

Safari's

Bekijk Safari's Malawi     Neem contact op

Safari Malawi met Fair Mundo Travel

Op safari naar Malawi ligt voor vele safariliefhebbers niet direct voor de hand. Toch heeft Malawi prachtige safariparken met heel veel wildlife en weinig toeristen. Een ideale combinatie!

Bekijk alle Safari's Malawi

Malawi, het warme hart van Afrika, is voor velen een onbekende safaribestemming. Helemaal onterecht want de laatste jaren is Malawi uitgegroeid tot een bestemming met wildrijke parken. African Parks, een non-profit organisatie gericht op conservation van wildlife, speelt een belangrijk rol bij het herintroduceren van diersoorten die door stroperij niet meer in nationale parken voorkwamen.

Internationale programma's hebben er voor gezorgd dat onder andere zwarte neushoorns, leeuwen, cheeta's en wilde honden voor voeten op de grond hebben in Malawi. Tijdens safari's in Malawi kunt u onder andere roofdieren, antelopen, vogels en krokodillen spotten. En natuurlijk mag de Big Five niet ontbreken.

Mooiste Safari's Malawi

De mooiste safari's hebben wij in Liwonde National Park en Majete National Park gemaakt. De bootsafari's over de Shire rivier maken Liwonde voor ons onvergetelijk. De mogelijkheid om de Big Five te spotten maakt Majete weer favoriet. Gelukkig is het niet nodig om een keuze te maken. De afstanden in Malawi zijn klein. Het is daarom prima mogelijk om beide wildparken in een safari reis door Malawi op te nemen.

15 dagen
Vanaf € 2.845,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid
12 dagen
Vanaf € 4.185,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi
16 dagen
Vanaf € 2.840,- p.p.
Groepsreis Zambia MalawiGroepsreis Zambia Malawi

Mooiste Safari parken van Malawi

Voor ons zijn Liwonde National Park en Majete Game Reserve de mooiste safari parken van Malawi. Dat neemt niet weg dat parken verder in het noorden absoluut een bezoek waard zijn. In Nkhotakota Wildlife Reserve en Nyika National Park zult u minder grote kuddes aantreffen maar daarentegen is het landschap betoverend.1. Liwonde National Park, Malawi

Safari's in Liwonde National Park zijn onvergetelijk. Vooral de bootsafari over de Shire rivier maakt Liwonde National Park echt speciaal. Zie hoe wildlife naar de oevers komt om te drinken en te baden. Grote kuddes olifanten kunnen dan worden gespot. Maar ook buffels, waterbucks, impala's en andere antilopen kunnen worden gespot tijdens een bootsafari. En natuurlijk is de Shire rivier het leefgebied van nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten.

Een game drive door Liwonde National Park heeft absoluut ook veel moois te bieden. Leeuwen, cheeta's en neushoorns bijvoorbeeld. Of maak een safari na zonsondergang om nachtdieren te bewonderen. Een self drive safari behoort ook tot de mogelijkheden.
2. Majete Wildlife Reserve, Malawi


Op Safari in Malawi met Fair Mundo Travel

Neem contact op

Andere Mooie Safari Landen

Behalve een safari in Malawi zijn er ook uitstekende safari mogelijkheden in andere landen. Wat dacht u van: