Corona

Stay safe en zorg goed voor elkaar!

Vragen over huidige of toekomstige reizen? 

We staan voor u klaar

+31 (0) 570 605 735

info@fairmundotravel.nl

Corona Update

Door Covid-19 zijn we wereldwijd in een onstuimige tijd beland. De toekomst is voor ons allen onzeker. Nationaal en internationaal gaan primair de aandacht en zorg uit naar slachtoffers van het coronavirus en naar de bestrijding en het voorkomen van besmettingen. We hopen dat het goed met u gaat en wensen u sterkte in deze vreemde tijd.

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over uw reis naar Afrika. Helaas kan niemand voorspellen hoe de situatie zich ontwikkelt. Wij volgen de ontwikkelingen in Europa en op onze bestemmingen op de voet en hebben intensief contact met onze lokale partners.

2020 Reizen

Op dit moment hebben we contact met onze klanten die in de maanden tot en met december 2020 zouden reizen, maar voor wie door de beperkende corona maatregelen de reis niet kan doorgaan. Niet alle beperkingen zijn tot eenzelfde datum van kracht en in veel gevallen omvat de reis meerdere bestemmingen met vaak onderling verschillende maatregelen. Ook luchtvaartmaatschappijen hebben hun eigen regels. Dit houdt in dat we voor elke individuele boeking bepalen wat de mogelijkheden zijn. Samen met u bespreken we hoe hier invulling aan kan worden gegeven. Net als bij het ontwerpen van uw reis is ook nu maatwerk onze kracht. Momenteel zijn we, in nauw overleg met de klanten, druk bezig met het verplaatsen van reizen.

Reisplannen

Heeft u plannen voor een reis naar Zuidelijk Afrka? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben met onze partners flexibele afspraken gemaakt over nieuwe boekingen. Er is veel mogelijk: van langere opties tot kosteloos annuleren. Bovendien kunt u op dit moment uw voordeel doen met scherpe tarieven. En wat heerlijk om in deze tijden alvast uit te kunnen kijken naar een mooie Afrika reis.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.

Volg ons voor de laatste ontwikkelingen

Op social media publiceren we de nieuwste ontwikkelingen voor onze bestemmingen, zoals reisadviezen van Buitenlandse Zaken en het openen van grenzen. Blijf op de hoogte en volg ons: