Corona-2

De zon komt op in Afrika

BOEK NU ZONDER ZORGEN

We staan voor u klaar

+31 (0) 570 605 735     info@fairmundotravel.nl

BOEK NU ZONDER ZORGEN

Flexibele voorwaarden in verband met Covid-19

Nadat de wereld lange tijd in de greep is geweest van het coronavirus, breekt voorzichtig de tijd aan dat we ons allemaal weer kunnen verheugen op een vakantie. Niet alles is even duidelijk en het nieuws volgt zich in een rap tempo op.

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse zaken, het RIVM en de brancheorganisatie (ANVR en VvKR) op de voet. Ook staan we continu in contact met onze lokale partners en leveranciers om goed geïnformeerd te zijn over de situatie op de bestemmingen. Zo kunnen we u juist informeren en adviseren. Uw veilige reis staat bij ons centraal.

Reisplannen

Heeft u ook zo’n zin om (weer) op reis te gaan naar Afrika? Te genieten van de uitgestrekte landschappen, gastvrije lokale bevolking, fascinerend wildlife en indrukwekkende natuur?

Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Maar dat u meer vragen heeft dan normaal, realiseren we ons ook. Natuurlijk voorzien we u van de up-to-date informatie over de vereisten en maatregelen en over de situatie op de bestemmingen. We besteden veel aandacht aan uw vragen bijvoorbeeld of er wel of geen quarantaineverplichting is, of een PCR-test of Sneltest verplicht is, waar er getest kan worden, over het veilig reizen op de bestemming en over veiligheid op de luchthaven. En niet onbelangrijk: om uw financiële zorgen weg te nemen bieden we flexibele voorwaarden.

Flexibele voorwaarden

We hebben met onze partners flexibele afspraken gemaakt over nieuwe boekingen. Er is veel mogelijk: van het uitstellen van de aanbetaling tot langere opties, kosteloos omboeken en kosteloos annuleren. Bovendien kunt u op dit moment uw voordeel doen met scherpe tarieven. Wat een heerlijk idee om weer te kunnen uitkijken naar een mooie Afrika reis!

Uw geld is veilig

Als VvKR-lid zijn wij verplicht om u tijdens de reis zo goed mogelijk bij te staan. Maar bij ons gaat het verder dan deze verplichting. Maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht is onze kracht. Dus ook tijdens uw reis staan we voor u klaar.

Fair Mundo Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw betalingen, deze zijn 100% veilig gesteld.

Verzekerd van een mooie reis

De afgelopen weken hebben we de aanvragen en boekingen sterk zien toenemen. Iedereen verlangt ernaar om weer op reis te gaan. Bovendien zijn veel reizen omgeboekt van 2020 en 2021 naar 2022. De beschikbaarheid van accommodaties en reizen zal voor het hoogseizoen 2022 (juni tot en met oktober) beperkter zijn. Als u verzekerd wilt zijn van een heerlijke reis en wilt voorkomen dat mooist gelegen accommodaties zijn volgeboekt, dan is nu het moment om de reis te boeken.

Reisvoorstel aanvragen

Maak nu gebruik van de flexibele voorwaarden en vraag een reisvoorstel aan.

Vraag vrijblijvend Reisvoorstel aan

Duurzaam op reis

Met Fair Mundo Travel gaat u duurzaam op reis. Dit betekent onder meer dat van alle geboekte reisonderdelen de CO2 uitstoot wordt gecompenseerd. Onze reizen dragen bij aan het verbeteren van lokale leefomstandigheden en aan behoud van natuur en wildlife. Lees meer over onze Duurzame Reizen.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.

Volg ons voor de laatste ontwikkelingen

Op social media publiceren we de nieuwste ontwikkelingen voor onze bestemmingen, zoals reisadviezen van Buitenlandse Zaken en het openen van grenzen. Blijf op de hoogte en volg ons: