Erindi Game Reserve

Erindi Game Reserve

Namibië

Bekijk Namibië Reizen     Neem contact op

Erindi Game Reserve

Erindi Game Reserve

Erindi Game Reserve in Namibië is gelegen in de driehhoek tussen Otjiwarango, Okahandja en Omaruru. Erindi betekent ‘plaats van water’ in de lokale Herero-taal. Het privé wildreservaat is circa 71.000 hectare groot en malariavrij.

Bekijk Alle Rondreizen Namibië

Safari's in Erindi Game Reserve

Het landschap van Erindi Game Reserve varieert van bergen tot savanne en open grasland. Ideaal voor vele wilde diersoorten, waaronder leeuw, cheeta, luipaard, olifant, giraf, nijlpaard, neushoorn, wilde hond, krokodil, struisvogel, zebra, gnoe, gemsbok en vele antilopen. 

Erindi Game Reserve bestaat uit een deel waar met de huurauto safari's gemaakt mogen worden. In een ander deel mogen uitsluitend game drives met een gids worden gemaakt. Het wildreservaat is een mooie stop tussen Windhoek en Etosha National Park.

Bekijk onze rondreizen met Erindi Game Reserve:

15 dagen
Vanaf € 6.795,- p.p.
Rondreis Namibië met privéchauffeur/gidsRondreis Namibië met privéchauffeur/gids
19 dagen
Vanaf € 1.295,- p.p.
Namibië Rondreis in 4x4 met daktentNamibië Rondreis in 4x4 met daktent

Conservation en Natuurbehoud in Erindi Game Reserve

Erindi Game Reserve participeert in diverse conservation programma’s. Een daarvan in het Global Leopard Project, gericht op het vergroten van kennis over het gedrag van luipaarden. Dit is uitermate belangrijk omdat deze roofdieren met uitsterven worden bedreigd. Erindi Game Reserve is een bijzondere locatie voor een safari reis in Namibië.

Bekijk Alle Rondreizen Namibië

Andere Wildparken in Namibië:

Behalve Erindi Game Reserve heeft Namibië vele andere prachtige wildparken zoals:

Neem vrijblijvend contact op