Timbavati Game Reserve

Timbavati Game Reserve

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Umlani Bushcamp

Umlani Bushcamp

Umlani Bushcamp is een authentiek bush camp in Timbavati Game Reserve in Zuid-Afrika. Omdat het niet omheind is, lopen er regelmatig wilde dieren door het camp.

In Umlani Bushcamp gaat u op comfortabele wijze terug naar de natuur. Umlani Bushcamp functioneert grotendeels op zonne-energie. De centrale lodge biedt mogelijkheden voor het opladen van batterijen. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze voorbeeldreizen met Umlani Bushcamp:

14 dagen
Vanaf € 4.495,- p.p.
Safari reis Zuid-Afrika met chauffeurSafari reis Zuid-Afrika met chauffeur

Umlani Bushcamp: Faciliteiten

Umlani Bushcamp heeft verschillende typen rondavels: tweepersoons, familie en eco-rondavels. Ook kunt u naar een treehouse worden gebracht dat op circa 2,5 kilometer van het camp ligt. Het treehouse kijkt uit over een meer waar regelmatig nijlpaarden en andere wilde dieren worden gespot. Het is zelfs mogelijk om in het treehouse te overnachten.

Umlani Bushcamp: Activiteiten

's Ochtends en 's middags worden game drives gemaakt in een open safarivoertuig onder leiding van gidsen en sporenzoekers. De middag game drive wordt tot na zonsondergang verlengd. Tijdens deze night drive is de kans groter om nachtdieren en actieve roofdieren te spotten. In plaats van een game drive kan een avontuurlijke bush walk worden gemaakt. De bush walk wordt begeleid door een bewapende gids. 

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen