St Francis Bay

St Francis Bay

Zuid-Afrika

Bekijk Zuid-Afrika Reizen     Neem contact op

Oyster Bay Lodge

Oyster Bay Lodge

Oyster Bay Lodge ligt op circa 25 kilometer van St. Francis Bay in Zuid-Afrika. De lodge is uniek gelegen aan een afgelegen privé zandstrand van 3,5 kilometer lang. Een ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van lege stranden, ongerepte duinen, rust en ruimte. 

Het privé reservaat van Oyster Bay Lodge is ongeveer 235 hectare groot. Het bestaat niet alleen uit zandstrand aan de kustlijn, maar ook uit duinen, riviertjes, lagunes en bos. Niet vreemd dat in dit gebied vele activiteiten mogelijk zijn zoals wandelen, mountainbiken, geo-caching, sandboarden en een fat bike tour. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Oyster Bay Lodge:

Zo'n 20 paarden lopen vrij rond in het privé reservaat. Wat een onvergetelijke ervaring om op het strand paard te rijden en langs de golven van de Indische Oceaan te galopperen. Natuurlijk behoort een verfrissende duik in de oceaan ook tot de mogelijkheden. Of lekker ontspannen bij het zwembad. Oyster Bay Lodge is duidelijk de plek waar van alles kan maar niets moet.

Oyster Bay Lodge heeft verschillende kamertypen, van comfortabele guestrooms tot luxe chalets. Er is een restaurant met open haard, lounge, tuin en zwembad met zonneterras.

Bekijk alle Zuid-Afrika Rondreizen