Majete Wildlife Reserve

Majete Wildlife Reserve

Malawi

Bekijk Malawi Reizen     Neem contact op

Thawale Lodge

Thawale Lodge

Thawale Lodge is gelegen in de Lower Shire vallei in het zuidwesten van Malawi. Het authentiek tented camp ligt binnen de grenzen van Majete Wildlife Reserve. Majete is het enige wildpark in Malawi waar u de Big Five kunt spotten. Thawale wordt  gemanaged door African Parks, een non-profit conservation organisatie.

De kleinschalige Thawale Lodge is niet omheind. Het biedt prachtig zicht op een waterhole waar regelmatig dieren komen drinken. Zoals de kudde olifanten die regelmatig door dit gebied trekt. Door de waterhole kunt u ook buiten de safari's om genieten van wildlife.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Thawale Lodge:

15 dagen
Vanaf € 3.295,- p.p.
Self drive Malawi ZuidSelf drive Malawi Zuid

Thawale Lodge: Faciliteiten

De safaritenten van Thawale Lodge iggen verspreid en bieden de gasten zo voldoende privacy. De safaritent is voorzien van en-suite badkamer. Vanaf het zitje op de privé veranda kijkt u op de waterhole. Thawale Lodge heeft een eetruimte, lapa en uitkijkplatform. Dit platform is ideaal om vogels te spotten.

Thawale Lodge: Activiteiten

Tijdens uw verblijf in Thawale Lodge kunt u op safari door Majete Wildlife Reserve in een open safarivoertuig. Op de Shire rivier worden bootsafari's gemaakt. Geniet van olifanten op de oevers en een ondergaande zon die de lucht zachtrood kleurt. Met een sundowner in de hand toost u op een verblijf op deze fantastische plek.

Bekijk alle Malawi Rondreizen