Doorzoek alle verhalen

Reiservaringen

 

Veel van onze klanten delen graag hun reiservaringen met ons en met u:

Om bij het einde te beginnen: De vakantie kan in 1 woord worden samengevat: GEWELDIG....Mijn dochters zeiden “Hoe kunnen we in de toekomst ooit nog van een andere vakantie genieten na zo’n geweldig avontuur”. En mijn vrouw zei “Het is net alsof we in een documentaire van National Geographic rijden”. En daar sluit ik me volledig bij aan. Lees meer »

Familievakantie, start Zuid-Afrika, Botswana, Vic Falls. Vorige week zijn we teruggekomen van onze 22 daags afrika avontuur met 2 gezinnen, (6 kinderen van 17, 15, 14, 12, 10 en 10 jaar). Qua voorbereiding hebben we onze wensen met Marja besproken en we kwamen uit bij Botswana, een veilig land met een sterke economie en democratie. Marja heeft een reisschema opgesteld met variatie, genoeg safari en comfortabele verblijven en daarin onze wensen in gebracht. Vooraf ontvingen we onze reiswijzer met alle informatie over de accommodaties, reisafstanden, routes en mogelijke activiteiten zoals gamedrives, bootcruises enz. Lees meer »

We hebben een pracht reis in Namibie en Botswana gehad. Prachtige landen, mooie mensen en imposante landschappen. Erg veel wildlife gezien. Een prima opbouw van de reis met veel afwisseling en diversiteit. Kortom, top!! Lees meer »

25 mei startte onze reis door het noorden van Namibië en Botswana....We kunnen terugkijken op een prachtige reis, met veel gamedrives, rivercruises, maar ook relaxtijd. Marja bedankt voor de super organisatie maar ook voor het prettige contact . Onze volgende reis naar ZA is al weer in de planning. Want ja het is en blijft fantastisch daar. Lees meer »

Wie op zoek is naar een bijzondere reis maar zelf niet veel tijd heeft om alles uit te zoeken, kan ik aanraden om contact op te nemen met Marja/Fair Mundo Travel! Wij hebben twee weken rondgereisd door Namibië per 4x4 auto met daktent. We vinden het erg bijzonder dat Marja op basis van een telefoongesprek voor ons een reis heeft samengesteld die perfect bij ons past. Kamperen onder de sterrenhemel, wild spotten vanuit je eigen auto ... Lees meer »

Onze reis van twee weken door Namibie was op maat gemaakt en perfect georganiseerd door Marja van Fair Mundo Travel. Wij zijn bij Marja terechtgekomen via haar website en door haar persoonlijke benadering, enthousiasme en duidelijke liefde voor het land besloten wij bij Marja te boeken. Wij waren compleet onbekend met Namibie maar wat een enorme verrassing. Lees meer »

Onze mobiele safari door Botswana en de aansluitende verblijven in Victoria Falls en de Kololo Game Reserve waren tot in de puntjes geregeld. We hebben bijzonder genoten van de mate van comfort die ... Lees meer »

Fair Mundo had onze reis naar Zuid-Afrika prima geregeld. Alle boekingen waren ter plaatse goed en tijdig doorgekomen. We kregen een mooie reisgids met veel informatie. Goede reissuggesties, zoals Kololo game reserve, Hazyview en St Lucia. Daarnaast mooie lokaties in het Krugerpark, vooral Letaba is een aanrader. Ook een aanrader was de fietstocht door Soweto. Prima! Lees meer »

We zijn net terug van onze 16 daagse fantastische reis met ons gezin doorheen Zuid-Afrika met dank aan Marja. Ons verhaal begon met een zoektocht op internet , zo kwamen we uit bij Fair Mundo, gespecialiseerd in Zuid-Afrika reizen. Algauw waren de eerste contacten gelegd , Marja luisterde heel aandachtig naar onze wensen en verlangens, welk type vakantie we wensten, wat ons budget was en algauw kwam een voorstel. Niemand van ons had durven denken dat dit zo dicht bij onze wensen zou aanleunen. Lees meer »

3 x hebben we nu een fantastische reis gemaakt die door Fair Mundo Travel is samengesteld. Deze 3e keer waren er voor ons 3 nieuwkomers..... Nu plannen aan het maken voor rondreis Namibie en Botswana. Lees meer »


 1  2  3  4  5 ... 7  10  Volgende

Uw eigen verhaal

Wilt u uw belevenissen met een Fair Mundo Travel-reis delen?
Stuur dan uw eigen verhaal in »

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR