Luxe individuele rondreis met gids/chauffeur door Namibië

Tijdens deze luxe, individuele rondreis ontdekt u Namibië met een privé chauffeur/gids en in een 4WD. Omdat u zelf niet hoeft te rijden geniet u optimaal van het prachtige landschap en de wilde dieren van Namibië. Bovendien komt u ontspannen op de volgende locatie aan.
Deze voorbeeldreis kent twee luxe niveaus: B-niveau (voornamelijk 3/4* accommodaties) en C-niveau (voornamelijk 4/5* accommodaties). Als u een offerte aanvraagt voor een reis op maat, kunnen luxe niveaus worden gecombineerd.

HOOGTEPUNTEN
Sossusvlei
Swakopmund
Twyfelfontein
Damaraland
Kaokaveld
Etosha National Park  
Onguma Game Reserve
Windhoek

DAG 1-3: SOSSUSVLEI / NAMIB NAUKLUFT PARK
Op de luchthaven van Windhoek wordt u opgewacht door uw privé chauffeur/gids, die met u de reis doorneemt. De reis vindt plaats in een Toyota Landcruiser 4x4. U gaat naar de rode duinen waar Namibië zo bekend om is. Het Namib Naukluft Park opent bij zonsopgang. Dit is de beste en mooiste tijd van de dag om de duinen van SossSossus Dune Lodgeusvlei te bekijken. Vanwege de gunstige ligging van de lodge in het nationale park zelf, bent u bij zonsopgang al bij de duinen aanwezig! Terwijl anderen nog eerst 60 km van de ingang naar de duinen moeten rijden. Andere mooie plekken zijn Dead Vlei, Hidden Vlei en Sesriem Canyon. U bezoekt met uw chauffeur/gids dit prachtige nationale park. In overleg bepaalt u waar u exact naar toe wilt en hoe lang u er wilt blijven. Er zijn vele optionele activiteiten zoals ballonvaart, quad biking, helicoptervlucht of bush diner.
Luxe niveau B en C: 3 nachten in Sossus Dune Lodge inclusief ontbijt, diner, entrance fees Namib Naukluft NP.

DAG 4-5: SWAKOPMUND
Uw chauffeur/gids brengt u via een mooie route via Walvis Bay naar Swakopmund . De temperatuur is in Swakopmund zelden lager dan 150C en de regenval is vrijwel nul. Het stadje heeft negen maanden per jaar ochtendmist die zich wel 30 kilometer landinwaarts uitstrekt. Hierdoor kunnen specifieke planten en dieren overleven in de woestijn. Optionele activiteiten o.a.: dolfijnen, zeehonden en walvissen boottocht, Sandwich Harbour tour, bezoek wetlands Walvis Bay, sandboarding, Living Desert Tour, townshiptour, ballonvaart.
Luxe niveau B en C: 2 nachten in Cornerstone Guesthouse inclusief ontbijt

DAG 6-7: TWYFELFONTEIN
TwyfelfonteinU reist verder naar Damaraland . Onderweg stopt u bij de zeehondenkolonie van Cape Cross. U passeert de Brandberg, Namibië's hoogste berg en de droge Huab rivier. Wellicht ziet u onderweg de woestijnolifant! Andere bezienswaardigheden zijn onder andere de eeuwenoude San-rotstekeningen bij Twyfelfontein , Petrified Forest, Organ Pipes, Burnt Mountain.
Luxe niveau B: 2 nachten in Camp Kipwe inclusief ontbijt, diner, entrance fees Cape Cross, entrance fees Twyfelfontein
Luxe niveau C: 2 nachten in
Mowani Mountain Camp inclusief ontbijt, diner, entrance fees Cape Cross, entrance fees Twyfelfontein

DAG 8-9: DAMARALAND (Luxe niveau B)
Grootberg LodgeU reist naar de rand van het Grootberg Plateau met uitzicht op de Klip River Valley. Uw lodge is gelegen in een 12.000 hectare groot gebied dat uitsluitend wordt gebruikt door de lodge en haar gasten. Hier vindt u de typische Damaraland flora en fauna met de woestijnolifant, zwarte neushoorn en als u geluk heeft zelfs de woestijnleeuw. Optionele activiteiten zijn: guided walks, rhino tracking, elephant tracking of een bezoek aan de Himba .
Niveau B: 2 nachten in Grootberg Lodge inclusief ontbijt, diner

DAG 8-9: PURROS CONSERVANCY, KAOKAVELD (Luxe niveau C)
Okahirongo Elephant CampU reist naar het Purros natuurreservaat, in het noorden Namibië. Dit gebied, Kaokoveld , wordt dikwijls beschreven als één van de laatste echte wildernissen van Afrika. Hier vindt u het nomadische Himba volk en divers wildlife dat zich heeft aangepast aan dit droge landschap, zoals woestijnolifanten, leeuwen en zwarte neushoorns. De lodge biedt diverse activiteiten (inbegrepen): guided walks, rhino tracking, elephant tracking of een bezoek aan de Himba.
Luxe niveau C: 2 nachten in Okahirongo Elephant Camp inclusief ontbijt, lunch, diner, activiteiten

DAG 10-11: ETOSHA NATIONAL PARK
Etosha National ParkEtosha is het grootste wildpark van Namibië. Het park biedt niet alleen een enorme variatie aan wild, maar ook een indrukwekkend landschap en bijzondere vegetatie. Bij zonsopgang is de kans om veel dieren te zien het grootst. In dit park vindt u behalve giraffen, olifanten, zebra's, neushoorns, impala's en jakhalzen, ook bijvoorbeeld gemsbokken, gnoes, luipaarden en leeuwen. De lage begroeiing vergroot de kans om wild te spotten, zeker als u in de vroege ochtend of late middag bij een drinkplaats gaat kijken. Met de chauffeur/gids maakt u game drives door Etosha.
Luxe niveau B en C: 2 nachten in Okaukuejo restcamp in Etosha NP zelf inclusief ontbijt, diner, entrance fees Etosha NP

DAG 12-13: ONGUMA GAME RESERVE, GRENZEND AAN ETOSHA NP
U reist oostwaarts door Etosha en heeft de hele dag om op zoek te gaan naar wilde dieren. Uw volgende camp ligt in een 34.000 hectare groot privé reservaat dat aan Etosha grenst. Het reservaat heeft meer dan dertig verschillende diersoorten, waaronder leeuwen, zwarte neushoorns, luipaarden, hyena's en vele vogelsoorten. Dit reservaat heeft de grootste kolonie van white backed gieren in Namibië. Met de chauffeur/gids maakt u game drives door Etosha. Optionele activiteiten zijn: game drives en bush walks in het privé reservaat.
Luxe niveau B: 2 nachten in Onguma Tree Top Camp inclusief ontbijt, diner, entrance fees Etosha NP
Olive Grove GuesthouseLuxe niveau C: 2 nachten in Onguma The Fort inclusief ontbijt, diner, entrance fees Etosha NP

DAG 14: WINDHOEK
U reist naar Windhoek , de kleine hoofdstad van Namibië. U verblijft in een luxe guesthouse in een rustige wijk van Windhoek, niet ver van het centrum van de stad. De volgende dag brengt uw chauffeur/gids u naar de luchthaven van Windhoek.
Luxe niveau B en C: 1 nacht in Olive Grove Guesthouse inclusief ontbijt


 

Wilt u meer weten of onderdelen van deze reis veranderen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie
Luxe niveau B: vanaf € 4.095,- per persoon, bij een bezetting van twee personen.
Luxe niveau C: vanaf € 4.945,- per persoon, bij een bezetting van twee personen.  

Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw wensen. Hierdoor is iedere reis uniek. Dit geldt ook voor de prijs. De exacte prijs is afhankelijk van onder andere vertrekdag, beschikbaarheid, wisselkoers, categorie van accommodaties, categorie huurauto en aantal volwassenen en eventueel kinderen. Natuurlijk wilt u de exacte kosten voor uw reis weten. Neemt u daarom contact met ons op, dan rekenen we vrijblijvend de reissom voor u uit. Uiteraard helpen en adviseren we u ook graag met het samenstellen van uw reis.    

Laagseizoen: november tm februari (muv feestdagen)
Middenseizeon: maart tm mei
Hoogseizoen: juni tm oktober

Inclusief

 • accommodaties, maaltijden, activiteiten of excursies conform reisschema
 • Engelssprekende chauffeur/gids, alle maaltijden voor de chauffeur/gids, entrance fees voor chauffeur/gids
 • airconditioned 4x4 met koelkastje, brandstof, entrance fees voor voertuig
 • adequate ondersteuning als er zich lokaal onverhoopt problemen voordoen
 • dekking door Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • uitgebreid documentatiepakket

Exclusief

 • intercontinentale en regionale vluchten
 • reis- en/of annuleringskostenverzekering
 • kosten voor reisdocumenten
 • overige maaltijden en drankjes
 • uitgaven van persoonlijke aard en fooien
 • belastingen en toeslagen die uitsluitend lokaal kunnen worden betaald

Opmerkingen
Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs- en koerswijzigingen

Meer weten?
0570 - 605 735
info@fairmundotravel.nl


 
 Vraag een vrijblijvende offerte aan


REIZEN NAAR
Botswana
Namibië
Zimbabwe
Zuid Afrika


 


Volg Fair Mundo Travel op TwitterVolg ons op Twitter


 
 Like ons op Facebook

©2006-2018 Fair Mundo Travel | Tesschenmacherstraat 43 | 7415CS Deventer | +31(0)570 - 605 735
copyright | disclaimer | privacy | sitemap | contact | print | cookies
Fair Mundo Travel maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie

SGR